la foto 4(1)

Permanentment la moda hi és present , però també els somriures,els somnis i les segones oportunitats fan presència.La moda destaca per les col·leccions importades i l’assessorament tant d’imatge com d’interior.

Les segones oportunitats li concedim a la roba de petits i grans dissenyadors, als emprenedors i a aquells mobles i objectes que guarden una història,un estil, una essència, i per tant, un valor.

A La Cocó tenim articles únics de moda, complements i decoració. Els artistes ens porten les seves creacions i nosaltres les exposem i venem aquí. Tot el que veus a la botiga es pot comprar, tot: no només la roba sinò també els penjadors, les taules, les cadires, etc.
A La Cocó no col·loquem roba en prestatges, sinò que intentem fer muntatges que t’inspirin idees, tant per la teva imatge personal com per la decoració del teu espai. Si trobes quelcom que t’inspira però t’agradaria que fos d’una altra manera parla amb nosaltres: podem mirar de fer-ho.
 A La Cocó també tenim servei de personal shopper. Els nostres experts et poden assesorar en temes d’imatge personal, decoració o ajudar-te a trobar aquells articles que voldries tenir però no saps on buscar.
 ¡ T’esperem !